«Χάρισε Δύναμη»

«Χάρισε Δύναμη»

Συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», που υλοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE.

Το Πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες που υποβάλλονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία, να αποκτήσουν δωρεάν την περούκα που έχουν ανάγκη, εφόσον πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικό – οικονομικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενες ασθενείς για επιδότηση περούκας, πρέπει να πληρούν τα κριτήρια:

Να είναι άνεργες, ή ανασφάλιστες ή να έχουν ετήσιο ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000ευρώ.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
γνωμάτευση ογκολόγου
κάρτα ανεργίας
επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την διακοπή της ασφαλιστικής κάλυψης
φορολογική δήλωση, εκκαθαριστικό σημείωμα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την οικονομική αδυναμία ή την ανεργία.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται στο Σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ μέσω φαξ (210 4180 016) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (breastca@otenet.gr)

Δωρεά Μαλλιών

Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, για τη δημιουργία περουκών, χαρίζοντας τη δύναμη της ελπίδας και της αισιοδοξίας στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες της θεραπείας.

Για τα άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν το πρόγραμμα δωρίζοντας τα μαλλιά τους, οι προδιαγραφές είναι απλές:

Τα μαλλιά δεν πρέπει να έχουν υποστεί χημική επεξεργασία (βάψιμο,κλπ), ενώ το μάκρος τους πρέπει να είναι 20 cm.τουλάχιστον.
Τα μαλλιά κόβονται σε οποιοδήποτε κομμωτήριο, τοποθετούνται στεγνά σε σακουλάκι τροφίμων που κλείνει και στη συνέχεια σε φάκελο.

Ο δωρητής αποστέλλει το φάκελο στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» καλώντας προπληρωμένο courier που συνεργάζεται στο πρόγραμμα και καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Τηλέφωνο cοurier: 23310 20 455, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00΄- 13.00.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.