Η μαμά Άννα….

Η μαμά Άννα….

Η Άννα, η μαμά του Αντώνη, μας συστήνεται. Δε χρησιμοποιεί πολλά λόγια , δεν περιγράφει πόσο δυνατή είναι, δεν αναφέρει πουθενά ότι από τη μέρα που η λευχαιμία απείλησε το παιδί της, δεν έχασε το χαμόγελο της. Αντίθετα, έγινε πιο λαμπερό και την νίκησε…. είναι δίπλα σε όσους την χρειάζονται. Είναι δίπλα στα παιδιά της και στα παιδιά των διπλανών δωματίων. Είναι η φιλενάδα μου και την αγαπώ.

«Η μαμά Άννα , παιδαγωγός . Κύρια ενασχόληση μου τα δυο μου παιδιά . ως καλλιτεχνική φύση, μου αρέσει πολύ να ψάχνω στο ιντερνέτ για διάφορες τεχνικές και να ανακαλύπτω νέα υλικά. από τα αγαπημένα μου χόμπι το fingerknitting , και το scrapbooking. Η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά με οδηγεί στο να ασχολούμαι με οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά. Λατρεύω να κάνω babysitting στα ανίψια μου και ας μη μου λείπει η φασαρία και οι φροντίδα των δικών μου παιδιών . Όταν περιτριγυρίζομαι από παιδιά γίνομαι άλλος άνθρωπος! Προσπαθώ όμως να βρίσκω χρόνο και για τον εαυτό μου! Γιατί πιστεύω πως για να είναι οι γύρω μας καλά πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε πρώτα εμείς καλά!»

Μένια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.