Το Μεγάλο Ταξίδι της Μαργαρένιας στην Ελπίδα!

Το Μεγάλο Ταξίδι της Μαργαρένιας στην Ελπίδα!

Σήμερα μια ακόμη έκπληξη περίμενε τα παιδιά στο νοσοκομείο: η Ελίζα Σολωμού και η θεατρική της ομάδα έπαιξαν για τα παιδιά! Μετέφεραν το Θέατρο-Πολυχώρος Παsάγιο 8 και την «Μαργαρένια και το Μεγάλο Ταξίδι» στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας και περάσαμε υπέροχα…

Η ιστορία είναι η εξής: Η Μαργαρένια με τους φίλους της, Νικόλ και Νίνο, ανακαλύπτουν το μυστικό του παππού των τελευταίων… Μια μηχανή του χρόνου είναι κρυμμένη στην αποθήκη εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με ένα ξεχασμένο κλειδί. Έτσι, μαγικά, το μεγάλο ταξίδι ξεκινά και οι 3 μικροί μας ήρωες θα βρεθούν σε μια γκρίζα και άχαρη πόλη του μέλλοντος. Γιατί ο ήλιος δεν είναι τόσο φωτεινός; Γιατί τα χρώματα από τα λουλούδια δεν είναι τόσο λαμπερά σε αυτήν την πόλη; Γιατί όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με μια αρρώστια;
Η Μαργαρένια με την περιπετειώδη διάθεση της, παρέα με τον Νίνο και τη Νικόλ, θα ψάξουν για τις απαντήσεις. Θα γνωρίσουν τους κατοίκους της πόλης, θα τους ρωτήσουν, θα ξαφνιαστούν, αλλά θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μία σημαντική αποστολή, αλλά και μία υπερδύναμη!
Η αποστολή τους; Να συναντήσουν τις 6 ευλογίες στο παλάτι για να τους βοηθήσουν να βρούνε την προσευχή. Αυτή η προσευχή θα θεραπεύσει την 7η ευλογία. Έτσι οι 6 ευλογίες διαβάζουν την εντολή στα παιδιά που τους δείχνει τον δρόμο… Και το κλειδί; είναι η πυξίδα. Η αιτία όλων των κακών είναι ότι οι άνθρωποι ήταν αρνητικοί και συμφεροντολόγοι, τους ενδιέφεραν μόνο τα λεφτά. Η κακία των ανθρώπων ήταν πιο δυνατή από την Αγάπη και έτσι η 7η ευλογία έπεσε σε βαθύ ύπνο.
Η Μαργαρένια ο Νίνο και η Νικόλ ανακαλύπτουν σιγά-σιγά την υπερδύναμη του, η οποία τους οδηγεί στην προσευχή και η Αγάπη θεραπεύεται!

Ήταν ένα υπέροχο 2ωρο! Γονείς και παιδιά διασκέδασαν, τραγούδησαν, έψαξαν να βρουν την πέτρα του φεγγαριού, ξύπνησαν την Αγάπη και φώναξαν το μήνυμα της παράστασης, με όλη τη δύναμη της ψυχής τους: η θετική ενέργεια κάνει θαύματα! Θεραπεύει και την Αγάπη!

Την ιδέα, τις επαφές και την οργάνωση ανέλαβε η μαμά Άννα Γιαμπουρά και η κα Αγάπη Ντούμου ανέλαβε τα υπόλοιπα….

Ευχαριστούμε πολύ την Ελίζα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ευχαριστούμε την Αγάπη μας, που κάθε μέρα φροντίζει μόνο να χαμογελάνε τα παιδιά, ευχαριστούμε και όσους γονείς άκουσαν για το karkinaki.gr και δήλωσαν ότι είναι δίπλα μας!

Ευχαριστούμε και την φωτογραφική ομάδα των Γιώργου Σκιτζάκου και Ανδρομάχης Βόγκλη και τον Δημήτρη Γκαβανόζη, εικονολήπτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.