38 Μαρτίων σήμερα…

38 Μαρτίων σήμερα…

Γιορτάζω σήμερα… Όχι επειδή γίνομαι 38 (εγώ είμαι αυτή που υποστηρίζω ότι μετά τα 35 δε θυμόμαστε τα γενέθλια!!!), αλλά επειδή το παιδί μου μου έμαθε να ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και να χαίρομαι για κάθετι που περνάει. Γιορτάζω γιατί είμαι γυναίκα κι ευλογημένη που είμαι μαμά. Γιορτάζω γιατί σήμερα είναι η τελευταία θεραπεία της Νεφέλης! Γιορτάζω γιατί αυτή η μέρα πια είναι κι ένα νέο ορόσημο στην οικογένεια μας. Η μέρα που η Νεφέλη έκανε την τελευταία της ενδοφλέβια χημειοθεραπεία.

Θα ήθελα να γιόρταζα διαφορετικά. Να μην ήμασταν στο νοσοκομείο, να ξυπνούσαμε όλοι μαζί, να τρώγαμε γλυκά, να πηγαίναμε βόλτες και να άφηναν τη μαμά να κοιμηθεί περισσότερο, επειδή είναι η μέρα της σήμερα! Να πήγαινα για spa και μετά κομμωτήριο. Να βγαίναμε το βράδυ με τον Γιάννη για φαγητό οι δυο μας.

Για spa δε θα πάω… Κομμωτήριο ναι! Δε θα βγούμε οι δυο μας, αλλά θα γιορτάσουμε σπίτι οι τέσσερις μας. Θα κοιμηθούν τα παιδιά κατά τις 9, όπως πάντα, κι εμείς πριν πέσουμε για ύπνο θα πάμε πάνω από τα κρεβάτια τους, δυο φορές ο καθένας. Και όλη μέρα θα τραγουδάμε γιατί τελείωσε η Νεφέλη με τις θεραπείες…

Μου αρέσει αυτό το δώρο! Το spa στο επόμενο ορόσημο…

M

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.