Ανακάλυψα την  Anne Geddes…

Ανακάλυψα την Anne Geddes…

Τα τελευταία χρόνια αναζητώ προϊόντα βιολογικά, με φυσικά υλικά, με απαλή υφή και διακριτικό άρωμα. Ειδικά για τα παιδιά, επιλέγω προϊόντα που να προστατεύουν την επιδερμίδα τους, χωρίς χημικά συστατικά και να ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση.

Ανακάλυψα τα προϊόντα της Anne Geddes. Δοκίμασα το παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο: τα καθημερινά καλλυντικά των παιδιών μου. Ειδικά τώρα που πάνε και τα δύο σχολείο και κάνουν αθλητικές δραστηριότητες, το λούσιμο είναι καθημερινό.

Η Νεφέλη έχει μακριά μαλλιά, αλλά και ιδιαίτερο ευαίσθητο δέρμα, ειδικά μετά την χημειοθεραπεία.
Ο Πάρης ταλαιπωρείται από μωρό με ατοπική δερματίτιδα. Ειδικά τώρα τον χειμώνα, το δερματάκι του είναι πολύ ευαίσθητο.

Η καλέντουλα και η πρωτεΐνή ρυζιού που περιέχουν τα προϊόντα της σειράς ANNE GEDDES, σε συνδυασμό με την ALOE VERA, είναι κατάλληλα για την καθημερινή υγιεινή των παιδιών, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα τους. Το ενυδατώνουν και το αφήνουν απαλό.

Και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην Soothing Facial and Body Cream της ίδιας σειράς. Και την χρησιμοποίησα κι εγώ, που δεν μπορώ να αντισταθώ στην μυρωδιά και την απαλότητα. Φοβερή!

Αλλά και για εμάς, τις κουρασμένες μάνες, σας προτείνω την κρέμα ανακούφισης ποδιών για άμεση ανακούφιση στα κουρασμένα και πρησμένα πόδια. Η Light Legs Cream είναι κατάλληλη ακόμη για κιρσούς, φλεβίτη και ευρυαγγείες.

Δοκιμάστε και το λάδι πολλαπλής χρήσης. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ευεργετικές ιδιότητες, 3 σε 1 προϊόν, χρηστικό, με θεαματικά αποτελέσματα. Κι αυτή η μυρωδιά!

Ζητήστε από τον Άγιο Βασίλη να σας φέρει όλη την σειρά. Πείτε του ότι θα τα βρει στα φαρμακεία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.