Να βοηθήσουμε αυτούς που βοηθούν…

Να βοηθήσουμε αυτούς που βοηθούν…

To HIGGS ξεκινά την πρώτη του καμπάνια Crowdfunding στην πλατφόρμα GIVE&FUND και μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί «να βοηθήσουμε αυτούς που βοηθούν!»

Γιατί να βοηθήσουμε το HIGGS;

Η Κοινωνία των Πολιτών συχνά αναλαμβάνει να καλύψει τα κενά του κράτους ιδιαίτερα στις μέρες μας που η βαθιά κοινωνικοοικονομική κρίση έχει πλήξει σημαντικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως οι άστεγοι, οι πρόσφυγες, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Με το project “Empowering Heroes: Ενδυνάμωση ικανοτήτων για μια ελληνική ΜΚΟ” η έμπειρη ομάδα του HIGGS θα προσφέρει -μέσα από το πρόγραμμα Accelerator- εντελώς δωρεάν, υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια μικρή ή μεσαία ελληνική ΜΚΟ που δεν έχει τα χρήματα να καλύψει το σχετικό κόστος. Η οργάνωση θα αποκτήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες σε ένα μεγάλο εύρος θεματικών που θα τη βοηθήσουν να γίνει πιο αποτελεσματική και κυρίως βιώσιμη!

Πως θα βοηθήσουμε;

Το ποσό που χρειάζεται να συγκεντρώσουμε είναι 3.200 ευρώ και για αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας είτε με μια δωρεά είτε με τη διάδοση της καμπάνιας.

Το σχετικό link είναι:
https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/HIGGS-empowering-heroes

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Accelerator:
https://higgs3.org/accelerator/

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε μια ΜΚΟ να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.