Αδελφοποίηση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Αδελφοποίηση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Πρακτικό Αδελφοποίησης με στόχο την επισημοποίηση της κοινής προσπάθειας τους για την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής και εφηβικής ηλικίας υπέγραψαν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».
Όπως αναφέρεται στο Πρακτικό, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία οι δύο φορείς επιδιώκουν «την επίτευξη κατά τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο του θεμελιώδους κοινού στόχου μας, που είναι η έμπρακτη στήριξη των οικογενειών με παιδιά/εφήβους που νοσούν ή νόσησαν με καρκίνο».

Η ιδρύτρια της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Μένια Κουκουγιάννη δήλωσε σχετικά : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επισημοποιούμε με αυτό τον τρόπο μια συνεργασία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και η οποία πέρα από τον κοινό μας στόχο, που είναι η μάχη κατά του παιδιατρικού καρκίνου, φιλοδοξεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς το σημαντικό έργο που προσφέρει η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στην Κρήτη που είναι η οικονομική και ψυχολογική στήριξη των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, στηρίζοντας τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειες τους από την Κρήτη, όταν παρίσταται λόγος να μεταβούν στην Αθήνα μετά από παραπομπή του θεράποντος ιατρού τους».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ, κα Μαρία Ευστρατίου δήλωσε: «Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα” πάντοτε πιστός στους καταστατικούς σκοπούς του συνεργάζεται με αναγνωρισμένους φορείς με όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς, προκειμένου να συνεχίσει να βελτιώνει τις συνθήκες ζωής και νοσηλείας των παιδιών που το έχουν ανάγκη και των οικογενειών τους. Οι άνθρωποι της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ με το μέχρι τώρα έργο τους τόσο σε επίπεδο έμπρακτης προσφοράς στα παιδιά όσο και σε επίπεδο networking με φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού φέρνοντας πολύτιμη τεχνογνωσία και καλές πρακτικές αποτελούν θετική έμπνευση για εμάς. Η συνεργασία μας με την ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και η σημερινή της επισημοποίηση μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς πιστεύω πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα καταφέρουμε να επιτύχουμε υψηλότερους και ουσιαστικότερους στόχους και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη ιδιαίτερα όταν κάποια από αυτά πρέπει να μεταβούν για εξειδικευμένες θεραπείες ή χειρουργικές επεμβάσεις σε νοσοκομεία της Αθήνας. Ξεπερνάμε τα γεωγραφικά όρια, καθώς κοινός μας τόπος είναι το ευ ζην των παιδιών».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ στο τηλέφωνο 210-7794306 και στο info@karkinaki.gr και με την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στο τηλέφωνο 2810 234450 και στο info@iliahtida.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.