ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Win Cancer και Βουλή των Ελλήνων έστειλαν και αυτή την χρονιά,  μήνυμα για τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική ηλικία

ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Win Cancer και Βουλή των Ελλήνων έστειλαν και αυτή την χρονιά, μήνυμα για τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική ηλικία

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετείχε για δεύτερη χρονιά, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία», με κοινωνικό μήνυμα ενημέρωσης και αφύπνισης, που προβλήθηκε στο κεντρικό κτίριό της την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πρόσοψη της Βουλής φωτίστηκε με τη «χρυσή κορδέλα» (Golden ribbon), που αποτελεί το σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου στα παιδιά και τους εφήβους.

Η πρωτοβουλία για την προβολή του κοινωνικού μηνύματος ανήκει στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καρκινάκι – Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «WinCancer».

Κάθε χρόνο, παγκοσμίως, διαγιγνώσκονται περισσότερα από 300.000 παιδιά με καρκίνο, ενώ στην Ελλάδα νοσούν ετησίως 350 παιδιά, περίπου ένα παιδί κάθε μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.