6η Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων

Οι τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής, οι νέοι μέθοδοι που εφαρμόζονται καθώς και όλα τα σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, θα παρουσιαστούν από διακεκριμένους ομιλητές στην 6η Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι: Εμβολιασμοί 2017 – Προβληματισμοί, Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων – Ανασκόπηση 3,5 χρόνων λειτουργίας, Ηλεκτροφυσιολογικές μέθοδοι ελέγχου ακοής στα παιδιά, Γωνιώδεις και στροφικές παραμορφώσεις των κάτω άκρων στα παιδιά, Παθήσεις – Παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης σε παιδιά και εφήβους, η Νευροενδοκρινολογία και η διαχείριση του STRESS, Συριγμός προσχολικής ηλικίας και παιδικό άσθμα, Ακμή από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, Πυρετοφοβία: Μύθος ή Πραγματικότητα καθώς και ενδιαφέροντα περιστατικά ΙΑΣΩ Παίδων διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παιδιατρικά, Παιδοχειρουργικά, Καρδιοχειρουργικά, Νευροχειρουργικά και Πλαστικής Χειρουργικής.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο Δρ. Παναγιώτης Λαγός, Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Πηγή: www.healthdaily.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.