Η MSD Ελλάδας ανήκει στις 21 MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE

Η MSD Ελλάδας ανήκει στις 21 MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE

Στον κατάλογο των «THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE 2017», ανήκει πλέον η MSD Ελλάδος όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για την παρουσίαση του Sustainability Performance Directory, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η MSD συμμετείχε για πρώτη φορά στη διαδικασία και για την αξιολόγηση της λήφθηκαν υπόψιν ο Απολογισμός Κοινωνικής Ευθύνης, η συμπλήρωση των 20 κριτηρίων του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, οι διαδικασίες και πρακτικές που αναπτύσσει καθώς και τα παρακάτω σημαντικά προγράμματα ως βέλτιστες πρακτικές:
• Στον πυλώνα «Κοινωνία», το 2ετές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μητέρα & Παιδί», που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «MSD For Mothers» και στοχεύει στην αύξηση της πρόσβασης εγκύων και βρεφών στις υπηρεσίες υγείας και στη μείωση της μητρικής και βρεφικής θνησιμότητας.
• Στον πυλώνα «Δράση και Συνέργειες», η Καμπάνια Εμβολίων της εταιρείας, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον εμβολιασμό και τελικό στόχο την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.