«Σύμμαχος μου η Θεραπεία»

Ημερίδες ανοιχτές στο κοινό από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

Έναν κύκλο Ημερίδων που διοργανώνονται από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει η Roche Hellas, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της γυναίκας «for HER». Πρόκειται για ημερίδες, ανοιχτές στο ευρύ κοινό, με θέμα την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και τίτλο «ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

Στις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε 3 πόλεις της Βορείου Ελλάδος, έγκριτοι επιστήμονες θα «καταρρίψουν μύθους» γύρω από την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και θα ενημερώσουν το κοινό για τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές, με στόχο οι ασθενείς να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τη νόσο. Οι ημερίδες απευθύνονται σε εκείνους που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη νόσο είτε ως ασθενείς είτε ως συγγενείς ασθενών, ενώ είναι ανοιχτές και για όσους πιστεύουν πως η γνώση αποτελεί σύμμαχο.

Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, στο χώρο της Λέσχης Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Νίκης 63 και ώρα 11.00 πμ. Εισηγητές θα είναι ο κ. Χρήστος Εμμανουηλίδης, Ογκολόγος-Παθολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας UCLA με θέμα «Οι θεραπείες από το δύσβατο παρελθόν στο φωτεινό μέλλον» και η κα Εύη Καλουτά, Ψυχολόγος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης με θέμα «Ψυχο-θεραπευτική συμμαχία: Η αγωνία της καλής ψυχολογίας». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Κάθε χρόνο δεχόμαστε πλήθος επισκέψεων από ασθενείς προκειμένου να ενημερωθούν για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και τις διαθέσιμες επιλογές. Πιστεύοντας ότι ο ενημερωμένος ασθενής διαχειρίζεται καλύτερα τη νόσο του, θεωρούμε υποχρέωσή μας ως Σύλλογος να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, Ελένη Ντελιοπούλου.

«Έχοντας ως βασική αρχή την ενίσχυση πρωτοβουλιών που ενδυναμώνουν την ψυχολογία των ασθενών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους, δεν θα μπορούσαμε να μη στηρίξουμε τον κύκλο ημερίδων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα όταν αυτές απευθύνονται σε κατοίκους της περιφέρειας», ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas, Κίμων Μαλαταράς.

—————-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.