Τι γνωρίζουμε για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) ;

Τι γνωρίζουμε για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) ;

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ παρουσιάζει στις 20 Σεπτεμβρίου στις 11:00 τα αποτελέσματα Πανελλαδικής έρευνας με τίτλο «Γνώσεις, Αντιλήψεις και Πρακτικές του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα σχετικά με τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV)».

Στην συζήτηση μας συμμετέχουν η κα Χριστίνα Τσόπελα, Παιδίατρος – Υπεύθυνη Πρόληψης Λοιμώξεων και Ερευνήτρια του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έκβασης Νοσημάτων-CLEO, ο κος Κώστας Νταλούκας, Παιδιάτρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγλεματιών Παιδιάτρων και ο κος Οδυσσέας Σαβούρας, Γυναικολόγος-Μαιευτήρας.

Η κα Ειρήνη Αγαπηδάκη, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, θα σχολιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας μας και θα μας παρουσιάσει το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας.

Την συζήτηση μας θα χαιρετίσει η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης HPV_program (2)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση μας διαδικτυακά στο link

https://us06web.zoom.us/j/85477972047

Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν!

Ευχαριστούμε την εταρεία MSD Greece για την πολύτιμη στήριξη, την εταιρεία The adcase, Business and Policy Navigators και την εταιρεία Triaena Business Center για την τεχνική υποστήριξη των δράσεων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.