Οι Ανεμώνες μας…

Οι Ανεμώνες μας…

Η Μιρέλα Πάχου παρουσιάζει το τραγούδι «Ανεμώνες» σε μουσική του Θάνου Μόσχου και στίχους της Νέλλης Μπρέστα.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με σκοπό τη στήριξη και την προβολή του έργου και των δράσεων του ανθρωπιστικού φορέα Καρκινακι, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία .

Οι «Ανεμώνες» είναι ένα τρυφερό ανθρώπινο τραγούδι που το απογειώνει με την εκφραστική της ερμηνεία η Μιρέλα Πάχου, την οποία συνοδεύει η εξαιρετική παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Οι δύο δημιουργοί, ο νέος ελπιδοφόρος συνθέτης Θάνος Μόσχος και η ταλαντούχα στιχουργός Νέλλη Μπρέστα, δίνουν τον καλύτερο εαυτό του, για έναν σκοπό ιερό, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο τραγούδι που συγκινεί και σε παρακινεί να το σιγοτραγουδήσεις.
Μία μπαλάντα αέρινη που υμνεί τη δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της αλληλεγγύης.

Την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή έχει αναλάβει ο καταξιωμένος συνθέτης Σταύρος Καρτάκης, ο οποίος έχει συμβάλει καθοριστικά στο άρτιο τελικά αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Ανεμώνες» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, που στηρίζει με τη σειρά του το Καρκινάκι, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video γεμάτο φως που υπογράφει ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Δημήτρης Συλβέστρος και βρίσκεται διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Την παραγωγή του τραγουδιού «Ανεμώνες» υποστήριξε η γνωστή εταιρεία παιδικής και νεανικής ένδυσης LAPIN HOUSE για τον φιλανθρωπικό του σκοπό, ενώ η εκτέλεση της παραγωγής πραγματοποιήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μια Πολιτεία για τα Παιδιά» υπό τη διεύθυνση της Νέλλης Μπρέστα και την επιμέλεια των Κώστα Καραμάνη και Γιώργου Παρατσόκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.