Επιστημονική ενημέρωση για το ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας

Επιστημονική ενημέρωση για το ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας

Η Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας και το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού διοργανώνουν μετεκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Ψυχοκοινωνική στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του” στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. To σεμινάριο είναι το 9ο σε σειρά, με κύριο σκοπό την κατανόηση και την καλύτερη προσέγγιση του παιδιού με καρκίνο.

Στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις – με ομιλητές ιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και γονείς και παιδιά με εμπειρία της νόσου- θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το διήμερο επιστημονικό συνέδριο με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Το επιστημονικό πεδίο της παιδιατρικής ογκολογίας και οι αλματώδεις εξελίξεις στον τομέα αυτό καθώς και το παιδί με καρκίνο σε όλα τα στάδια της νόσου είναι πρωταγωνιστές στην εκδήλωση αυτή.Tο σεμινάριο αυτό, με τον θεσμικό του πλέον χαρακτήρα, έχει στόχο την καλύτερη φροντίδα του παιδιού με καρκίνο και τονίζει την ανάγκη συνεργασίας πολλών διαφορετικών επιστημονικών ειδικοτήτων για την αποτελεσματική και επιτυχή αντιμετώπιση της νόσου.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Φλόγας στο Facebook https://www.facebook.com/sillogosfloga?fref=ts.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.