Συνέδριο Πολιτικών Υγείας για τον Καρκίνο και τις Εξατομικευμένες Θεραπείες

Συνέδριο Πολιτικών Υγείας για τον Καρκίνο και τις Εξατομικευμένες Θεραπείες

Με την παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Caravel το Συνέδριο «Cancer & Personalized Medicine», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά από το Health Daily και τη Boussias Communications.

Το φετινό Συνέδριο με θέμα: «The Next Frontier in Cancer Care» θα προσφέρει μια πλατφόρμα για τη ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με τα Κέντρα Αναφοράς για τον Καρκίνο, την προώθηση της Εξατομικευμένης Ιατρικής, τους Βιοδείκτες αλλά και νέων καινοτόμων μοντέλων παροχής φροντίδας και αποζημίωσης που δίνουν έμφαση στην αξία με στόχο να βρεθούν τρόποι ισορροπίας μεταξύ κόστους και υψηλής ποιότητας παροχής φροντίδας.

Ανάμεσα στις φετινές εισηγήσεις ξεχωρίζει η τοποθέτηση του καθηγητή και Deputy Director TEEHTA του Πανεπιστημίου του York, Stephen Palmer, ο οποίος θα παρουσιάσει το HTA appraisal of CAR-T Technology, καθώς και η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Advancing Presicion Medicine in Greece: Prerequisites, Opportunities and Challenges Going Forward» με συντονιστή τον καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, πλαισιωμένο από σημαντικότατους εισηγητές από την Αμερική και την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.