Ένα Χριστουγεννιάτικο Καλοκαίρι!

Ένα Χριστουγεννιάτικο Καλοκαίρι!

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και η παιδική σκηνή του, με το έργο “Ένα Αλλιώτικο Καλοκαίρι” του αγαπημένου Βρετανού συγγραφέα για παιδιά Μάικ Κένι, υποδέχονται τα Χριστούγεννα!

Κατά την περίοδο των εορταστικών παραστάσεων μας, στις 21, 22, 28, 29/12 & στις 04 & 05/01 σας καλούμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε για τους μικρούς και μεγάλους θεατές μας Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες μετά το τέλος της παράστασης.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών!

Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους μικρούς μας θεατές !
Τα στολίδια του δέντρου είναι οι ευχές των παιδιών! Κοντά μας για την εμψύχωση αυτής της δραστηριότητας θα έχουμε αγαπημένες μας φίλες! Την Δόμνα Ζαφειροπούλου από τις ‘Μαγικές Σβούρες’, την Μάγδα Ζήνδρου από το ‘Καθε μέρα Γονείς’, την συγγραφέα Αγγελική Λάλου και την Αμέρισσα Μπάστα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Τις ευχαριστούμε πολύ!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Φέτος το ‘γράμμα στον Άγιο Βασίλη’ γίνεται με μια μικρή αλλαγή! Μικροί & μεγάλοι γράφουμε όχι τι δώρο θέλουμε από τον Άγιο Βασίλη αλλά τι δώρο θέλουμε να του δωρίσουμε!!

Χριστουγεννιάτικες Κολώνιες

Σας αποχαιρετούμε με το Χριστουγεννιάτικο έθιμο ‘Κολώνιες’ από την Κεφαλλονιά `

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και γι’αυτό σας καλούμε, να φέρετε εκείνες τις ημέρες στο θέατρο, μαζί σας υλικά ζωγραφικής & χειροτεχνίας (μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, χαρτονάκια, πλαστελίνες) για να τα δώσουμε στο Δημοτικό Σχολείο του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού για τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Διεύθυνση: Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

Πρόγραμμα Εορταστικών Παραστάσεων:

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 ( ώρα έναρξης 17.00)
Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, 2019 ( ώρα έναρξης 17.00 και 12.00 αντίστοιχα )
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Iανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης 17.00 και 12.00 αντίστοιχα )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.