Παγωτό με γιαούρτι και νουτέλα

Παγωτό με γιαούρτι και νουτέλα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, το καλοκαιράκι έφτασε για τα καλά. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η όρεξή μας ζητά πιο ελαφριά φαγητά και πιο δροσιστικά επιδόρπια. Τα παγωτάκια είναι η καλύτερη λύση και τα προτιμούμε!
Αν μάλιστα περιέχουν και νουτέλα, τα λατρεύουμε!
Πανεύκολα τα σημερινά παγωτάκια μας, με πλούσια υφή, χωρίς να κρυσταλλιάζουν…

Βρήκα τη συνταγή στο syntageskardias, την έφτιαξα και τα παιδιά ξετρελάθηκαν! Μαζί τους κι εμείς…. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.

Yλικά (για 6-8 ξυλάκια):
60 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
200 ml κρέμα γάλακτος με 15% λιπαρά
3 γεμάτες κουταλιές nutella
1 κουταλάκι σκόνη ροφήματος σοκολάτας (τύπου nesquick)

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το γάλα με τη σκόνη σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά, να διαλυθεί τελείως η σκόνη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τέλος τη nutella.
Δουλεύουμε όλα τα υλικά καλά με ένα σύρμα, μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους.
Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες παγωτού και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες περίπου.
Όταν βγάλουμε τις θήκες με τα παγωτά από την κατάψυξη, τις βυθίζουμε για 1-2 δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και έτσι αφαιρούνται πολύ εύκολα.
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μερικά τριμμένα φουντούκια μέσα στο μείγμα.
Ακόμα μπορούμε να βουτήξουμε τα παγωτάκια σε λιωμένη κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος, δημιουργώντας εξωτερικά μια σοκολατένια κρούστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.