Χρειαζόμαστε:
200γρ. φουντούκια
1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
2 φλιτζανάκια του καφέ γάλα καρύδας
2 κουταλιές της σούπας κακάο*
3 κουταλιές της σούπας SugaVida
Ετοιμάζουμε πολύ γρήγορα:
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια και τα αλέθουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ‘σκόνη’.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα και ανακατεύουμε διαρκώς στο μπλέντερ, μέχρι να έχουμε ομοιογενές αποτέλεσμα.
Συντηρούμε την πραλίνα μας στο ψυγείο.
*κακάο & SugaVida μπορείτε να προσθέσετε κι άλλο, κατά προτίμηση!
Σημείωση: Συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας για το τι επιτρέπεται να τρώει το παιδί κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Προσέχουμε τις αλλεργικές αντιδράσεις.