Δώστε στις ξεχωριστές σας στιγμές τη μαγεία του Make-A-Wish

Δώστε στις ξεχωριστές σας στιγμές τη μαγεία του Make-A-Wish

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) προτείνει υπέροχες μπομπονιέρες και προσκλητήρια για γάμους και βαπτίσεις, για όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν αξία και νόημα σε αυτήν τη μοναδική ημέρα της ζωή τους.
Τι καλύτερο από το να μοιράζεται κανείς αυτές τις ξεχωριστές στιγμές γνωρίζοντας ότι έχοντας επιλέξει τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στηρίζει το έργο του Οργανισμού στο να εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Είναι πολύ σημαντικό όταν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί κάποιος να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να συμβάλει ώστε να πιστέψουν σε ένα υγιές μέλλον, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη!
Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, φτιαγμένα με φαντασία, αγάπη και πάθος από τους ανθρώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τα οποία μπορούν να συνδυαστούν όπως εσείς επιθυμείτε και έχετε φανταστεί.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την πώληση των μπομπονιερών και των προσκλητηρίων είναι αποκλειστικά προς όφελος των παιδιών ευχής και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Για σχέδια και παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τa γραφεία του Οργανισμού
Αθήνα: Τηλ. 210 9637660, e-mail: creations@makeawish.gr
Θεσσαλονίκη: Τηλ. 2310 523978, e-mail: thess@makeawish.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.