Προσωπικότητες με κύρος και γνώση στο ADVISORY BOARD της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία

Προσωπικότητες με κύρος και γνώση στο ADVISORY BOARD της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, ανακοινώνει την σύσταση του Advisory Board και καλωσορίζει τα νέα μέλη, που με αφοσίωση και πίστη στο έργο του οργανισμού ενώνουν μαζί μας τις δυνάμεις τους για να πετύχουμε ποιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά τον στόχο της ουσιαστικής υποστήριξης παιδιών και εφήβων που νοσούν με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Κέλλυ Μαυρομάτη, C-Level Executive with 35 years’ experience of driving growth from senior leadership positions within the Media (Digital, Free & Pay TV, Radio & Print), Electronic Transactions, Communications, Telecommunications, Subscriptions Services, Hospitality and Energy industries.
«Η συμμετοχή μου στο Advisory Board του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ αποτελεί τιμή και ευθύνη. Μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων έχει δημιουργήσει και ενδυναμώνει συνεχώς έναν σημαντικότατο φορέα αλληλεγγύης.
Γνωρίζοντας την σοβαρότητα των ενεργειών αυτών των ανθρώπων, την ακατάπαυστη προσπάθεια τους, την πίστη και την βαθύτατη επιθυμία τους να προσφέρουν, συντάσσομαι στο πλευρό τους με στόχο να ενισχυθεί το έργο και η πολύτιμη προσφορά τους».

Αντώνης Ζαΐρης, Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Κύπρου και Αναπληρωτής Aντιπρόεδρος του ΣΕΛΠE. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. « Η συμμετοχή μου στο advisory board του ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ είναι ιδιαίτερα τιμητική σε μια προσπάθεια έμπρακτης προσωπικής συμβολής στις μέχρι τώρα άοκνες προσπάθειες της παρούσας Διοίκησης αφενός , για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων των ασθενούντων παιδιών αφετέρου, στην υποστηρικτική ανακούφιση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους που έρχονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο».

Κωνσταντίνος Φίλης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, Αναπληρωτής Καθηγητής του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Σχεδιασμού Εξωτερικής Πολιτικής (ΚΕ.Σ.Ε.Π.) του Υπουργείου Εξωτερικών.
«Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, χάρη στις προσπάθειες και το πάθος των εμπνευστών του, έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας φορέας που προσθέτει αξία στις άοκνες προσπάθειες που γίνονται πάνω σε ένα ευαίσθητο θέμα που μας αγγίζει όλους, όπως είναι ο παιδικός καρκίνος. Η προσήλωση και η πίστη της Μένιας Κουκουγιάννη, η οποία μαζί με τον σύζυγό της και άλλους γονείς αποτελούν την ψυχή αυτού του ευγενούς εγχειρήματος, με ώθησαν να δεχτώ με συγκίνηση και χαρά τη θέση του μέλους της συμβουλευτικής επιτροπής. Οι στόχοι μας διευρύνονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν με απαράμιλλο θάρρος μία μεγάλη περιπέτεια που συνήθως έχει αίσιο τέλος. Όμως, οφείλουμε όλοι και ιδίως η Πολιτεία, όπως βέβαια και ο ιδιωτικός τομέας, να προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες που προκύπτουν στη διάρκεια αυτού του γολγοθά αλλά και στη συνέχεια. Ενώνουμε λοιπόν δυνάμεις για να δώσουμε σάρκα και οστά στους στόχους ενός οργανισμού που εξελίσσεται σε θεσμό».

Έφη Συμεωνίδου, Ιδρύτρια και Business Director του iatronet.gr. «Το πάθος μου για ενημερωμένους πολίτες συνάντησε το πάθος και την αγάπη των γονέων και συνεργατών της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ για την άνευ όρων προσφορά στον συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Οι κοινές μας αξίες μπορούν να δημιουργήσουν σωστά κοινωνικά πρότυπα».

Κατερίνα Κατσιμπάρδη, Παιδίατρος – Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ. «Σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και υπό την αιγίδα της Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Αιματολογικής Μονάδας της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, πραγματοποιούμε δράσεις των οποίων έχω την τιμή και την χαρά να έχω την επιστημονική επιμέλεια όπως η δημιουργία Οδηγού για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία, η ενημέρωση γονέων επιβιωσάντων από καρκίνο στην παιδική ηλικία και η δημιουργία Οδηγών γονέων για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας τις μακροχρόνιες επιπλοκές στους επιβιώσαντες από καρκίνο στην παιδική ηλικία. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των οικογενειών τόσο για θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας των παιδιών τους. Στις ομάδες αυτές συμμετέχουν επιστήμονες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων. Η ανταπόκριση των γονέων είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται πόσο σημαντική και αναγκαία είναι μια τέτοια δράση και στην Ελλάδα. Για τις δράσεις αυτές έχουμε λάβει δύο βραβεία.
Με ιδιαίτερη χαρά, συμμετέχω στο Advisory Board του ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ έχοντας ως γνώμονα την προσφορά στα παιδιά με καρκίνο ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τη νόσο τους και να έχουν τη βέλτιστη ποιότητα ζωής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.