Περούκες και παιδιά με καρκίνο

Περούκες και παιδιά με καρκίνο

Ρωτήσαμε αν τα παιδιά με καρκίνο φορούν περούκες. Ρωτήσαμε αν οι Σύλλογοι για Παιδιά με Καρκίνο έχον ανάγκες για περούκες. Ρωτήσαμε γιατί εμείς δεν έχουμε δει κανένα παιδάκι να φοράει περούκα. Ρωτήσαμε, επειδή υπάρχουν ανάγκες πιο σημαντικές από τις τρίχες, για τα παιδιά με καρκίνο. Ρωτήσαμε επειδή οι Σύλλογοι δίνουν αγώνες για τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Αναδημοσίευση από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα:

«ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ …………..
Επειδή το τελευταίο διάστημα καθημερινά όλο και περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι φίλοι, μας προτείνουν να προσφέρουν τα μαλλιά τους, θέλουμε να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

Κατ αρχάς απαντάμε στα βασικά ερωτήματα σας:

Ποτέ κανένας φορέας δεν ζήτησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας αλλά ούτε και η Φλόγα απευθύνθηκε ποτέ σε κανένα φορέα που συγκεντρώνει μαλλιά για παιδιά.
Η Φλόγα δεν συγκεντρώνει μαλλιά.

Αγαπημένοι μας φίλοι,
πραγματικά το ενδιαφέρον σας είναι συγκινητικό, και μας δίνει την αίσθηση ότι στον αγώνα μας αυτό δεν είμαστε μόνοι και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι αυτό.

Εμείς ελπίζουμε ότι θα έρθει η μέρα που το φαλακρό κεφαλάκι δεν θα ξενίζει κανέναν και επομένως δεν θα μιλάμε για περούκες. Εμείς οι γονείς, γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά των παιδιών μας πέφτουν από τα φάρμακα και ότι θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Δεν θέλουμε να βάλουμε στο κεφαλάκι τους μαλλιά που δεν είναι δικά τους Έτυχε σε μας!! Δεν έχουμε λόγους να το αποκρύψουμε. Δεν φταίμε για κάτι !! . Για το κρύο τον Χειμώνα και τον ήλιο το καλοκαίρι, ένα μαντηλάκι ή ένα καπελάκι είναι τέλεια.

Η επιστημονική άποψη πλέον για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας είναι ξεκάθαρη.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌΣ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ.

Αυτό που μετράει για μας είναι να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα όπλα που θέτει στη διάθεση μας η εξέλιξη της ιατρικής και να πετύχουμε ίαση σε όλα τα παιδιά. Εκεί επικεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και εκεί ακριβώς χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.

Να στηρίξετε με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί τον αγώνα μας για τη βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας των παιδιών μας!!

Θέλουμε να συνηθίσετε να μας βλέπετε έτσι όπως είμαστε χωρίς μαλλιά.

Περιμένουμε την αγάπη και τον σεβασμό σας, ότι τον οίκτο σας…”

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Φλόγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.