Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας, απέναντι από το Γ.Ν. Αλεξάνδρα, τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο και συνεχίζουμε το ταξίδι ενημέρωσης για τον καρκίνο τραχήλου της μήτρας, που ξεκίνησε από το Γκρατς της Αυστρίας.

Η «Ride4Women» είναι η πρωτοβουλία μιας ομάδα ιατρών, γυναικολόγων ογκολόγων, από την Ευρώπη, που μέσω της ποδηλασίας μακρινών αποστάσεων στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση αλλά και στην εκπαίδευση του κοινού πάνω στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου τραχήλου της μήτρας.

9 Ευρωπαϊκές πόλεις, 1537 χιλιόμετρα διαδρομής με ποδήλατα με την συνδρομή 200 και πλέον γιατρών και επαγγελματιών υγείας αλλά και πλήθος απλών ανθρώπων!

Πάρτε τα ποδήλατα σας ή και χωρίς αυτά και ελάτε μαζί μας να τους συμπαρασταθούμε σε αυτή τους την προσπάθεια και να ενημερώσουμε για τον καρκίνο τραχήλου της μήτρας.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γυναικολογικής Ογκολογίας, του Γ.Ν.Αλεξάνδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.