9η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας

9η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 9η χρονιά την εκδήλωση-θεσμό για την εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας, στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Ιατρούς με Δωρεάν Συμμετοχή και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο.

Η Διημερίδα αποτελεί, κατά γενική ομολογία, το μεγαλύτερο και το πιο αξιόλογο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας υγείας. Προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους συνεργάτες τους εργαλεία επιμόρφωσης και υποστήριξης, με πρακτικές λύσεις για βελτίωση των δεξιοτήτων τους, ιδιαίτερα όσον αφορά την οργάνωση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς-πελάτες τους.

Στόχος της Διημερίδας είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας να διαχειριστούν επιτυχώς τις αλλαγές που απαιτούνται σήμερα, για ένα αποτελεσματικό και κερδοφόρο φαρμακείο ή ιατρείο.

Η Διημερίδα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στη στήριξη και εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας με συνεχή ενημέρωση γύρω από καινοτόμα θέματα Στρατηγικής, Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Τεχνολογίας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Με 146 διακεκριμένους ομιλητές, 48 ομιλίες, 10 στρογγυλά τραπέζια και 29 εργαστήρια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης Διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

1. 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με: Πρόληψη, Φυτικά Φάρμακα, Δερματικές Παθήσεις, Κοινωνική Προσέγγιση και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.
2. Marketing και Διαχείριση, με ενότητες σχετικά με: Οικονομία, Διοίκηση Συνεργατών, Διαπραγματεύσεις, Πιστότητα Πελάτη και Στρατηγική Καινοτομία.
3. Εξελίξεις στο Επάγγελμα, με Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους Ιατρού και Φαρμακοποιού, το μέλλον των Υπηρεσιών Υγείας, την Ψηφιακή Υγεία, την Ανάπτυξη των Καλλυντικών στα φαρμακεία και το Χονδρεμπόριο.
4. Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με: Επιχειρηματικά Καινοτόμες Πρακτικές, Χρήση Νέων Τεχνολογιών και Υπηρεσίες Υγείας.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών, θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 80 εταιρείες του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.