“Δημιουργώ το νέο ευτυχισμένο εαυτό μου”

“Δημιουργώ το νέο ευτυχισμένο εαυτό μου”

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ διοργανώνει ένα εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης με τίτλο “Δημιουργώ το νέο ευτυχισμένο εαυτό μου”.
Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από τις ασκήσεις και τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια των συναντήσεων να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας, να διαπιστώσετε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και με ποιο τρόπο, να τη βελτιώσετε και να μεταμορφωθείτε σε έναν νέο ευτυχισμένο άνθρωπο.
Γιατί η ευτυχία είναι και θέμα απόφασης και δικής μας στάσης ζωής!
Θα γίνουν 5 συναντήσεις και όσοι ολοκληρώσουν τον κύκλο του εργαστηρίου θα πάρουν ως δώρο το βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, «Ψυχική Μπουγάδα».
Οι συναντήσεις θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, Κυριακή 6μ.μ.-8μ.μ.
Θα ξεκινήσουν στις 20/3 και θα ολοκληρωθούν στις 17/4.
Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι η Βίκυ Κάουλα, Life & Business Coach και Σύμβουλος Σχέσεων, Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ενδυνάμωσης, με εκπαίδευση στη Συμβουλευτική, στο Συστημικό Σκέπτεσθαι, στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση και στο Life & Business Coaching. Ειδικεύεται στον τομέα των σχέσεων, της επικοινωνίας, της αυτογνωσίας, καθώς και στη χάραξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής και την υλοποίησή τους σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Δραστηριοποιείται με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και με το συντονισμό εργαστηρίων με θέματα σχέσεων, συμβουλευτικής γονέων, αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μέχρι 10) και για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας πρέπει να στείλετε mail στη διεύθυνση Vicky.Kaoula@gmail.com ή να τηλεφωνήσετε στο 6936820600.
Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, στην Κηφισιά, Ομήρου 2 και Αλωνιών.
Κόστος συμμετοχής 100€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.