Σπίτι μας…

Σπίτι μας…

“Μετά από δύο χρόνια επιστρέψαμε στο σπίτι μας, ο Δημήτρης μας, βρήκε ξανά τους φίλους του, άρχισε να παίζει, να χαίρεται, να κάνει όνειρα, να ζει φυσιολογικά. Τώρα είναι καλά και κάθε μέρα κερδίζει όλο και πολύ τη ζωή του.
Είμαι η Νεκταρία, η μαμά του Δημήτρη ο οποίος έπασχε από Λεμφοβλαστική Λευχαιμία. Η ασθένεια του διαγνώστηκε το 2014 και ενώ στην αρχή φαινόταν μια «κοινή λευχαιμία» αποδείχτηκε πολύ ανθεκτική. Δυσκολευτήκαμε πολύ να μπει σε ύφεση. Φτάσαμε μέχρι τη Γερμανία, όπου μας έστειλαν οι γιατροί μας, για πρωτοποριακή θεραπεία και στο τέλος όταν η νόσος μπήκε σε ύφεση κάναμε μεταμόσχευση μυελού των οστών με μόσχευμα που πήρε από την αδελφή του.
Ο Δημήτρης είναι ο ήρωας μας, είναι ένα θαύμα για μας, γιατί πέρασε πολλά και δύσκολα τόσο από την ανθεκτική νόσο του όσο και από τις παρενέργειες των θεραπειών και της μεταμόσχευσης. Όμως με τη βοήθεια του Θεού, της Παναγίας, των Αγίων μας και των γιατρών μας των τμημάτων ΤΑΟ (Τμήμα Αιματολογίας – Ογκολογίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία) και ΜΜΟ (Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Αγία Σοφία), ο Δημήτρης μας τώρα είναι καλά και κάθε μέρα κερδίζει όλο και πολύ τη ζωή του.
Σε όλη αυτή τη περιπέτεια της υγείας του παιδιού μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που ήταν δίπλα μας και έδωσαν το δικό τους αγώνα για να γίνει καλά ο Δημήτρης μας.
Για αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των τμημάτων του (ΤΑΟ) Αιματολογίας – Ογκολογίας και της (ΜΜΟ) Μονάδας Μεταμόσχευσης.
Τέλος θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Σύλλογο ΦΛΟΓΑ που σε εκείνες τις δύσκολες μέρες της ζωής μας ήταν εκεί δίπλα μας, μας άνοιξε την αγκαλιά της, μας δέχτηκε στην μεγάλη οικογένεια της, μας βοήθησε, μας στήριξε σε ότι χρειαστήκαμε.
Ο ξενώνας ΦΛΟΓΑ επί 25 μήνες ήταν το σπίτι μας και οι άνθρωποι της ΦΛΟΓΑΣ έγιναν η νέα μας οικογένεια και οι καινούργιοι πραγματικοί αληθινοί φίλοι μας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ !!
Τώρα έχουμε επιστρέψει στο νησί μας και στο σπίτι μας, όμως το μυαλό μας και η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι εκεί, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ.
Εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για όλα όσα μας προσφέρατε”.

www.floga.org.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.