“Αρματολών Κλεφτών 30″…Αγοράζουμε το βιβλίο Στηρίζουμε το Καρκινακι

“Αρματολών Κλεφτών 30″…Αγοράζουμε το βιβλίο Στηρίζουμε το Καρκινακι

Ένας νέος φίλος μας, ο Πρωτοδίκης Γιάννης Ευαγγελάτος, στηρίζει το έργο μας και με μεγαλείο ψυχής και πολύ αγάπη, προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του “Αρματολών Κλεφτών 30”, εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ, στην ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Μας έστειλε κι ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Λένε ότι το χιούμορ είναι αντίδοτο στο άγχος, αποτελεί διέξοδο στα προβλήματα και δίνει αξία και ποιότητα στην ανθρώπινη ζωή. Τα μικρά παιδιά γελούν κατά μέσον όρο τριακόσιες φορές την ημέρα. Οι μεγάλοι, όταν ενηλικιωθούν, μόνο δεκαπέντε! Δεν σταματήσαμε να γελάμε, λοιπόν, επειδή μεγαλώσαμε. Μεγαλώσαμε, επειδή σταματήσαμε να γελάμε….

Στις αίθουσες των Δικαστηρίων απονέμεται η Δικαιοσύνη και ο πολίτης περιμένει να βρει το Δίκιο του. Όταν, όμως, αποβάλλεται η σοβαροφάνεια, προβάλλονται συχνά ιστορίες εύθυμες με πρωταγωνιστές ανθρώπους καθημερινούς, που όλοι έχουμε συναντήσει. Ιστορίες χιουμοριστικές, που αναδεικνύουν όσα ευτράπελα, αλλά και σοβαρά, συμβαίνουν στα Δικαστήρια της χώρας μας σήμερα, αλλά και δίνουν το στίγμα της ελληνικής κοινωνίας. Δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι, μάρτυρες, κατηγορούμενοι, μηνυτές, ένοχοι και αθώοι… Όλοι μας έχουμε μια εμπειρία από τα Δικαστήρια. Μικρή ή μεγάλη. Γλυκιά ή πικρή.

Μακάρι το βιβλίο αυτό να προσφέρει χαμόγελα σε όσους το διαβάσουν, αλλά και να βοηθήσει, έστω και λίγο, να ενημερωθεί ο κόσμος για το έργο που κάνει το KARKINAKI και για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, προκειμένου να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι, ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, κυρίως, δικαίωμα στη ζωή.

Εύχομαι, τέλος, σε όλες τις οικογένειες των παιδιών που υποφέρουν από την ασθένεια, ο Θεός να τους δίνει δύναμη και υπομονή, αλλά και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό το μήνυμα πίστης και ελπίδας, αυτό το χαμόγελο αισιοδοξίας, ας ταξιδέψει από την Κρήτη σε όλη την Ελλάδα….

Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2018

Γιάννης Ευαγγελάτος

Πρωτοδίκης»

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο και να στηρίξετε το έργο μας:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ ΚΟΝΙΑΡΗ 66 (Απέναντι από τον Άρειο Πάγο), Αθήνα. Τηλέφωνο: 2102779604-2106126203-6932595050 E-mail: nomorama.nt@gmail.com

Και στη Θεσσαλονίκη: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΙΚΟΥΛΑ, Εγνατία 148, (απέναντι από τα πανεπιστήμια). Τηλέφωνο: 2310 235 297

Και στη Λάρισα: ΒιΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ FLASH – ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 57).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.