365+1 μέρες χωρίς…Ημερολόγιο Διαχείρισης Απώλειας

365+1 μέρες χωρίς…Ημερολόγιο Διαχείρισης Απώλειας

“Αυτό το ημερολόγιο ευελπιστεί και επιθυμεί να σε συνοδεύ¬σει σε αυτό που σου συμβαίνει. Είναι ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο σκοτάδι να σου συμπα¬ρασταθεί στις δύσκολες μέρες που περνάς αυτό τον καιρό. Θα σε παροτρύνει να μιλάς, να γράφεις γι’ αυτά που συμβαίνουν μέσα σου, ενώ γνωρίζει ότι όλο σου το είναι θα θέλει να τυλι¬χτεί στην σιωπή. Θα σε ενθαρρύνει να αναλάβεις ενεργητικά τη διαδικασία του πένθους και να πας ενάντια στον παθητικό τρόπο που συνήθως επιζητούν οι γύρω σου.
Σκοπός του είναι να σε οδηγήσει ώστε να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό και ασφαλή τρόπο την απώλειά σου.
Οι σημερινοί άγραφοι κοινωνικοί κανόνες που ισχύουν για το πένθος περιλαμβάνουν κάποιες εντολές προς τους ανθρώ¬πους που πενθούν. Ο πρώτος κανόνας είναι «μην αισθάνεσαι άσχημα». Ο δεύτερος κανόνας είναι «αντικατάστησε την απώ¬λειά σου γρήγορα». Ο τρίτος προτρέπει «μην πενθείς δημό¬σια». Ο τέταρτος ζητά «να είσαι δυνατός για τους άλλους». Όποιος ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες άθελά του βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό του αλλά και τους κοντινούς του ανθρώ¬πους, καθώς οι κανόνες αυτοί είναι επιζήμιοι για τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Αυτό το ημερολόγιο θα σε παροτρύνει να αμφισβητείς συ¬νεχώς αυτούς τους κανόνες. Θα διαπιστώσεις ότι η δύναμη τους είναι τεράστια και ότι για να πας ενάντιά τους θα χρεια-στεί να λάβεις τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη”.

Νάνσυ Ψημενάτου

365+1 μέρες χωρίς…
Ημερολόγιο διαχείρισης απώλειας
Λιανική τιμή: 12 ευρώ +ΦΠΑ
Σελ. 160
ISBN 978-618-5101-76-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.