Μανταλάκια για σημειώσεις

Μανταλάκια για σημειώσεις

Τα σχολεία ξεκίνησαν! Ακόμα και για τα παιδιά μας που είναι σε θεραπείες και το σχολείο είναι απαγορευτικό, ξεκινάνε τα μαθήματα με τους δασκάλους στο σπίτι και στο νοσοκομείο όταν νοσηλεύονται! Βρήκαμε μια πολύ όμορφη, εύκολη, και χρήσιμη κατασκευή, τόσο για τα παιδιά που διαβάζουν όσο και για τους γονείς που θέλουν να κρατάνε σημειώσεις για υπενθύμιση!
Γιατί δεν ξέρω για εσάς , αλλά εγώ ξεχνάω πολύ τελευταία! Και με αυτή την κατασκευή έχω κάτι όμορφο να μου θυμίζει ότι Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πρέπει να δίνω το Lidaprim στον Αντώνη!

Φτιάξτε τα δικά σας μανταλάκια με το αγαπημένο σας ζωάκι

Υλικά:
μανταλάκι, χαρτόνι ή αφρώδες υλικό, φτερά, ματάκι, μαρκαδόροι.

Πως να το φτιάξετε:
1.Σχεδίασε και κόψε σε αφρώδες υλικό ή χαρτόνι μια στρουθοκάμηλο, λίγο πιο μεγάλη από ένα μανταλάκι(σχέδια μπορείτε να πάρετε από την κατηγορία ζωγραφιές-Ζώα)
2.Κόψε, από διαφορετικού χρώματος αφρώδες υλικό, το λαιμό και το κεφάλι. Μπορείς από πράσινο χαρτόνι ή αφρώδες υλικό να κόψεις χορταράκι και να το κολλήσεις στα πόδια.
3.Κόλλησε σε όλο το σώμα φτερά και κόλλησε τη στρουθοκάμηλο σε ένα μανταλάκι, προσέχοντας να ανοίγει το μανταλάκι επάνω.
Για ηλικίες από:
5-9
9-12
12+

www.kidsfun.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.